Stel uw vraag via WhatsApp!

Logo-vdAkkerBomen-leiboomspecialist.png

Aangroeigarantie

Onze aangroeigarantie

De leibomen van Leiboomspecialist.nl zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn met vakmanschap gekweekt en met zorg door ons geselecteerd en opgebonden in bamboe leischermen. Aangroei zou geen problemen moeten opleveren als u onze voeding- en onderhoudsinstructies opvolgt.

Een aangroeigarantie van drie jaar, wat houdt dit precies in?

Wanneer u kiest voor een ‘aangroeigarantie’ heeft u na aankoop drie jaar garantie op het aangroeien van uw leibomen. Mocht een leiboom niet aanslaan of dood gaan, dan planten wij gratis een nieuw exemplaar. De aangroeigarantie is alleen geldig wanneer u de bomen door onze leiboomspecialisten laat aanplanten. Zij verbinden de bomen vakkundig tot een geheel en verstevigen de aangeplante leibomen met boompalen en –band. De aangroeigarantie is geldig indien u de onderhoudsinstructies van Leiboomspecialist.nl volgt en wanneer u bij aanschaf van de leibomen de aanbevolen hoeveelheid plantenvoeding afneemt.

brochure leiboomspecialist

Is er iets dat u opvalt aan de leiboom, of valt de groei tegen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten! Stuur ons een whatsappberichtje of neem contact op via ons contactformulier. Wij verzoeken u om duidelijke foto’s van de situatie toe te voegen. We nemen uw zorgen serieus in behandeling en zullen snel met een gepaste oplossing komen.

De aangroeigarantie geldt als u voor goede groeiomstandigheden van de plant heeft gezorgd. In onderstaande gevallen vervalt het recht op de garantie:


• Niet opvolgen van de voedingshandleiding en onderhoudshandleiding


• Schade ontstaan als gevolg van (weers)calamiteiten waartegen de koper geen maatregelen heeft getroffen. Bijvoorbeeld het afdekken van de boom bij extreme vorst of het bewateren van de boom in tijden van droogte.


• Schade ontstaan door ongedierte en schimmels.


• Schade ontstaan door ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan zijn wij u graag van dienst met een passend antwoord. U kunt bellen, mailen of gebruik maken van ons contactformulier. Wat u het fijnste vindt!

Wij staan voor u klaar!

Wilt u uw tuin voorzien van prachtige leibomen? Ontdek wat onze leiboomspecialisten voor u kunnen betekenen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van de beste leibomen.

Leiboomspecialist Sjoerd

Sjoerd-leiboomspecialist