Stel uw vraag via WhatsApp!

Logo-vdAkkerBomen-leiboomspecialist.png

Heeft u interesse in onze leibomen.
Of wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze uitstekende service? Bel ons dan gerust. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar!

Neem contact op

Soms kunnen we u telefonisch niet alle aandacht geven die u op dat moment wenst. We zijn namelijk dagelijks onderweg om prachtige leibomen te planten. Maak daarom gebruik van ons contactformulier. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug. En hebben we zeker alle tijd voor u. Zo krijgt u bij ons altijd de aandacht die u verdient!

Bezoek onze showtuin!

Betreed onze professionele showtuin en laat je meevoeren naar een bijzondere plek waar onze prachtige leibomen het middelpunt van de aandacht zijn. Onze showtuin toont een diverse selectie van leibomen die geschikt zijn voor zowel grote als kleine tuinen. Of je nu een moderne stadstuin hebt of een landelijke oase, er is een leiboom die bij jouw stijl past. Ontdek hoe leibomen je buitenruimte kunnen transformeren en ervaar het verschil tussen de leibomen. Zodra je de QR-code op de bordjes scant, opent zich een poort naar de pracht van onze leibomen en de vele mogelijkheden die ze bieden om jouw tuin naar een hoger niveau te tillen.

 

Onze toegewijde leiboomspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en te begeleiden bij het kiezen van de juiste leiboom. Jouw specifieke behoeften staan bij ons centraal! Van groene schermen voor privacy tot levende accenten langs paden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Er zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u uw tuin voorzien van prachtige leibomen? Ontdek wat onze leiboomspecialisten voor u kunnen betekenen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van de beste leibomen.

Leiboomspecialist Dennis

Dennis-leiboomspecialist