Stel uw vraag via WhatsApp!

Logo-vdAkkerBomen-leiboomspecialist.png

De juiste boom op maat!
Dat is onze werkwijze.

Speciaal advies op maat: op de eigen kwekerij én digitaal!

Elke leiboom heeft zijn eigen kenmerken: bladverliezend, dor bladhoudend in de wintermaanden, een gave herfstverkleuring in het najaar, prachtige bloesem in het voorjaar… Zelfs bomen die het hele jaar hun groene bladeren houden behoren tot ons grote assortiment. Dat vraagt om advies op maat. Maar hoe krijgt u nou snel én goed advies? Simpel, met slechts een eenvoudig WhatsApp-je naar ons telefoonnummer 06-3041 4827! Stuur een foto van de huidige situatie en geef daarbij de hoogte van een eventuele schutting, muur of haag aan. Ook willen we graag tot op de centimeter nauwkeurig weten hoe groot het te bedekken deel is. Heeft u nog aanvullende wensen of opmerkingen? Geef dat dan ook meteen aan. Hierna gaan we direct voor u aan de slag en vinden we snel de leiboom voor uw droomtuin. En hebben we úw leiboom gevonden? Dan geven we u meteen een zo goed mogelijk beeld van hoe de boom het hele jaar verandert.

We kunnen ook een afspraak maken op onze kwekerij. Daar kunt u de leibomen zelf bekijken, ruiken en voelen. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste leiboom kiest!

Ervaar onze snelle service en aangroeigarantie!

Met een leiboom investeert u in uw tuin. Maar dan verwacht u natuurlijk de hoogste kwaliteit en de beste service. Dat vinden wij niet meer dan normaal. Binnen twee weken kunnen wij uw bomen al bij u komen planten. En de hoge kwaliteit? Daar steken wij onze handen voor in het vuur. Desondanks zeker weten dat u jarenlang plezier hebt van uw leiboom? Kies dan voor onze beroemde aangroeigarantie. Met een kleine toelage raakt u nooit van de regen in de drup. Ervaart u problemen? Dan lossen we deze zo snel en zo goed mogelijk voor u op. Zo bent u dus altijd verzekerd van een prachtig resultaat!

In 3 stappen naar de beste leibomen

stap-1
stap-2
stap-3

Upload een foto van uw tuin

Teken het oppervlak dat u wilt bedekken met leibomen.

Voer de hoogte & breedte in

Van uw schutting of andere plek waar de leibomen komen te staan.

Vul het formulier in

Voer uw contactgegevens in zodat we u een voorstel kunnen sturen.

Duur: 1 minuut

Wij staan voor u klaar!

Wilt u uw tuin voorzien van prachtige leibomen? Ontdek wat onze leiboomspecialisten voor u kunnen betekenen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van de beste leibomen.

Leiboomspecialist Dennis

Dennis-leiboomspecialist