100% aangroeigarantie*
*mogelijk als extra optie

Snelle service
en altijd een eerlijk advies

Advies op maat
Op de eigen kwekerij

9,8/10
4.5/5
9,8/10
4.5/5

Laat leibomen
planten door de Leiboomspecialist en bespaar tot wel 40%.

Offerteaanvraag binnen 1 minuut geregeld!

Maatwerk offerte

Binnen 1 minuut geregeld!

Dé Leiboomspecialist weet dat er niets vervelender is dan leibomen die niet goed aangroeien.

Daarom biedt de Leiboomspecialist als extra optie:
Leibomen aangroei garantie.

Dit houdt in dat je voor een additioneel bedrag van 15% van het totaalbedrag van reeds aangeschafte leibomen, je 3 jaar garantie krijgt op de leibomen!

In 3 stappen naar de beste leibomen

stap-1
stap-2
stap-3

Upload een foto van je tuin

Teken het oppervlak dat je wilt bedekken met leibomen.

Voer de hoogte & breedte in

Van je schutting of andere plek waar de leibomen komen te staan.

Vul het formulier in

Voer je contactgegevens in zodat we je een voorstel kunnen sturen.

Duur: 1 minuut

Wij staan voor je klaar!

Wil je je tuin voorzien van prachtige leibomen? Ontdek wat onze leiboomspecialisten voor je kunnen betekenen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen voorzien van de beste leibomen.

Leiboomspecialist Tom

Tom-Leiboomspecialist

Kies uit ons uitgebreid assortiment!

Bekend van TV

Video afspelen over YouTube-Thumbnail-Leiboomspecialist

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 48 uur!

Vul het formulier in en bespaar 40% op leibomen. 

Onze leiboomspecialisten

Jordy-leiboomspecialist

Jordy

Sjoerd-leiboomspecialist

Sjoerd

Kaj-leiboomspecialist

Kaj

Daan-leiboomspecialist

Daan

Tom-leiboomspecialist

Tom

Dennis-leiboomspecialist

Dennis

Tim-leiboomspecialist

Tim

Tim-Leiboomspecialist

Tim

Jac-leiboomspecialist

Jac

Daan-leiboomspecialist

Daan

Ruud-leiboomspecialist

Ruud

Download GRATIS onze Leibomen brochure

Laat leibomen planten door de Leiboomspecialist en ervaar onze top service!

Download
onze leibomen
brochure

Veelgestelde vragen

Prachtige strakke leibomen, met helemaal dicht gegroeide schermen. Hoe krijg je die? Ondanks de vele soorten die we aanbieden komt het onderhoud eigenlijk altijd op hetzelfde neer. Door de leibomen tweemaal per jaar een lichte snoeibeurt te geven, hou je ze in topconditie. Voor je de heggenschaar of stokheggenschaar ter hand neemt, dien je eerst de schermen nog verder dicht te leiden. Gebruik hiervoor bindbuis en bind de takken terug het scherm in; houd ongeveer 5 tot 10 cm ruimte tussen elke tak. Je hoeft dus niet meerdere takken op één plek te binden. Hierna snoei je alle uitstekende takken, of liever het malse jonge schot, kort naast de schermen af. Snoei met de heggenschaar langs de voor- en achterkant, boven en onder het scherm en de buitenste leibomen aan de buitenkant.

Het eerste onderhoud moet je altijd na de bloei, dus in juni/juli uitvoeren; de tweede snoeibeurt in augustus/september. Snoei niet als het erg warm is (meer dan 30 graden). Hierdoor kunnen de bladeren en bomen verbranden.

Als je tijd over wil houden om te genieten van je leibomen en van de zomer, kun je het onderhoud uiteraard ook altijd door onze vakmannen laten uitvoeren!

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. We hebben immers geen invloed op het weer, de temperatuur en de standplaats van de leibomen. Tijdens het eerste groeiseizoen is water geven altijd erg belangrijk. De bomen zijn namelijk nog niet geworteld in de grond en kunnen zelf nog geen grondwater aan. Hierbij geldt: hoe meer blad en hoe warmer de temperatuur, hoe meer water de bomen verdampen. De belangrijkste vuistregel is ervoor zorgen dat de grond goed vochtig blijft tijdens de groeimaanden. Hoe beter je dit bijhoudt, hoe mooier de leibomen in het eerste groeiseizoen doorgroeien. Vanaf het tweede groeiseizoen zijn de bomen dieper geworteld en kunnen deze het grondwater steeds beter bereiken. Vanaf dat moment, mits de bodem niet kurkdroog is, hebben de bomen alleen extra water nodig als de temperatuur hoger dan 30 graden is.

Wil je meer vrije tijd in de lekkere zomermaanden? Laat dan gelijk een druppelsysteem aanleggen met een automatische timer. Zo heb je meer tijd om te genieten van het lekkere weer en van jouw mooie leibomen!

Het eerste onderhoud moet je altijd na de bloei, dus in juni/juli uitvoeren; de tweede snoeibeurt in augustus/september. Snoei niet als het erg warm is (meer dan 30 graden). Hierdoor kunnen de bladeren en bomen verbranden.

Als je tijd over wil houden om te genieten van je leibomen en van de zomer, kun je het onderhoud uiteraard ook altijd door onze vakmannen laten uitvoeren!

Wist u dat het momenteel een zeer goede tijd is om bomen te planten. Dit komt doordat alle bomen nu nog mooi in rust zijn. En nog een voordeel: wanneer u nu gaat aanplanten, geniet u later van volle leibomen!