Stel uw vraag via WhatsApp!

Logo-vdAkkerBomen-leiboomspecialist.png

Onze leibomen

Onze leibomen

Onze leibomen zijn een echte investering voor uw tuin. Leibomen zijn altijd mooi, houden het hele jaar hun nut en nemen weinig ruimte in beslag. Leibomen onttrekken minder fraaie delen aan het zicht en bieden tegelijk meer privacy in uw tuin. Leibomen boven een schutting of een haag vormen bovendien een natuurlijk verlengstuk van uw erfafscheiding. In de zomer zorgen leibomen voor schaduw en verkoeling. En in de winter prikt het prille voorjaarszonnetje fraai door de takken van de leiboom heen.

Catalogus

Ons assortiment

Een echte blikvanger in uw tuin!

Met een leiboom haalt u ook meteen een echte blikvanger in uw tuin. Leibomen laten zich eenvoudig snoeien en vormen. Zo brengt u een vorm en structuur aan in uw tuin en maakt u van uw leibomen prachtige kunstwerken! Nog een voordeel: een leiboom wordt nóg mooier met de jaren. Op deze manier investeert u direct in uw woongenot!

Veel verschillende mogelijkheden en altijd erg veel op voorraad

We kweken een groot aantal van onze leibomen zelf. Mochten we de gewenste afmeting onverhoopt niet hebben, hebben we genoeg collega’s waar we een beroep op kunnen doen om de juiste boom voor de juiste situatie te leveren. In de wintermaanden komen de bomen doorgaans uit de volle grond, in de zomermaanden kunnen ze alleen uit containers geplant worden. Hierdoor kunnen we dus jaarrond aanplanten en altijd zorgen dat de leibomen binnen een mum van tijd in uw tuin staan te stralen!

Wij staan voor u klaar!

Wilt u uw tuin voorzien van prachtige leibomen? Ontdek wat onze leiboomspecialisten voor u kunnen betekenen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van de beste leibomen.

Leiboomspecialist Sjoerd

Sjoerd